O le a le masini lomi vevela sili?

Ole tele ole filifilia ole masini lomi vevela e fa'alagolago ile mea ole a e gaosia ma fa'atau atu.Aua o le mea muamua lava e te faia o le filifili po o le a le mea o le a e fa'avela-omi, o le a le lomitusi sili mo lena talosaga.Afai la e i ai lau tala o le tupe mo lea mea.

Ae o loʻo i ai nisi uiga o se lomitusi vevela e lelei lautele mo faʻaoga pisinisi.E tutusa lava pe o lo'o e galue tuusa'o i le lomitusi o lavalava, fa'aliliuina rhinestone, spangle.

Sa'o o le vevela

O lo'o i ai nisi o auala fa'apitoa e sili atu le fa'amagalo, ae a mana'omia e le tele se vevela o le 320F, o le mea lena latou te mana'omia e pipii ai i le mea, ola i le fufulu ma fa'aaoga fa'alua.

O lea la, o le vevela e le gata e tatau ona saʻo, e tatau ona saʻo i luga o le fogaeleele atoa.Mo fa'ai'uga faifai pea e le mafai ona fa'amauina le ogatotonu o lau lomitusi i le 320F ma pito i le 300F po'o lalo ifo.

O lena tulaga e ono i'u ai i le totonugalemu o le mamanu o lo'o pipi'i lelei, ma pa'u ese pe fufulu ese pito!

Sa'o o Omiga

O le mamafa e mafai ona avea ma ki e faʻatatau i lau oloa, aemaise lava mo rhinestones, spangles ma paʻepaʻe toner fesiitaiga pei o le DigitalHeat FX laina.

O le tele o masini lomi vevela o lo'o i ai se kipo i le pito i luga e fa'aoga atili pe itiiti ifo le mamafa.E ui ina lelei tele mo le fa'ainisinia lelei, e faigata ona maua se sa'o sa'o - o le mafua'aga lea o nisi masini lomitusi e iai le numera numera mo le mamafa.

Tumau

O le lomitusi vevela e faʻaaogaina i se auala faʻapitoa i le aso atoa ina ia TATAU i luga le fausiaina.

O lona uiga o la latou MAFAI o se eseesega tele i le va o masini vevela eseese e faʻavae i luga o le lelei o le fausiaina.

E pei o le eseesega i le va o le togiga e te ofuina i aso uma - mamafa, ie umi, maualuga e fufulu, su'isu'i malosi mo fa'alavelave e feso'ota'i ma galuega - ma se pito e mafai ona e ofuina mo le alu fa'atasi i le masina.O le ie mulimuli atonu e mama, maaleale, e le faia mo aso uma.

O le eseesega i le va o le ogaumu e te fa'aaogaina i le fale ma le tasi mo le umukuka faapisinisi.

Po'o se loli e te fa'atau e toso ai se va'a ma la'u laupapa ma le tasi e te fa'aogaina e fesoasoani ai i se tuaoi e alu.

Fa'amaonia ma Lagolago

O le masini lomi vevela sili ona lelei mo se PISINESS o se tasi lea o le a sau ma le lagolago faʻapitoa ma se faʻamaonia lelei.

E fa'atusatusa lea i le tele o masini vevela e mafai ona e maua mai i le eBay ma le Amazon e le'o fou ma e le'o sau ma US fa'avae lagolago.

O le eseesega, afai o loʻo e faʻatauina le masini lomi vevela sili ona lelei mo se PISINESS, e mafai ona e faʻatali vaiaso mo se vaega.Po'o se vala'au pe a iai sau fesili.O se masini lolomi vevela o se vaega taua o mea e te maua ai tupe, ma o le a e manaʻo e faʻaalu se mea i luma e aloese ai mai le taʻavale mulimuli ane.


Taimi meli: Mati-10-2022